Treningstider - Vår 2020

Gymnastikk, basistrening og lek gir et godt grunnlag. Alle barn er forskjellige og har ulikt potensiale når det gjelder å mestre aktiviteter og øvelser. Vår målsetning er å ha et bredt tilbud innen gymnastikk, basistrening og turn for barn og ungdom. Partiene er delt inn etter forskjellige aldersgrupper, slik at flest mulig skal ha et tilbud som passer.

Mer info om de ulike partiene finner du her: Info om de ulike partiene

TIMEPLAN VÅR 2020

  

Alle priser er inkludert kr 150,- til NGTF.

Dersom noen ønsker månedlig betaling, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Turnere som i løpet av høsten blir tatt opp på opptakspartier må melde endring selv til ovenstående mail.

Nye turnere har en gratis prøvetime. Møt opp i turnhallen til riktig tidspunkt.

 

 

Timeplan for høsten

Da er timeplan for høsten lagt ut. Du finner den her.

Nytt av året er at betaling skjer ved påmelding. Her er linken til påmeldingsiden.

Mangler dere medlems-nummer i Mysoft, send en melding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Super innsats på Cup 1

Totalt 19 turnjenter, fra 6 til 14 år, var søndag med på Cup 1 ved Terningen Arena. Konkurransen ble en stor suksess med mange flinke turnere og i de øvre aldersklassene (fra 11 år og oppover), kapret vi en første plass, to andreplasser og en tredjeplass. Vi er veldig stolte over våre jenter og trenere som får til så gode resultater. 

RekruttRekrutt 2

TRENING TERNINGEN ARENA

Minner om trening på Terningen Arena lørdag 5. oktober! Tropp, aspirant og rekrutter kl 10.00-14.00. Pris kr 200,-. Husk påmelding innen onsdag 2. mai til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Flere artikler …

  • 1
  • 2

Våre sponsorer

Eidsiva
Sh
Sport1
Hendriks
Logo Drakter Turn
Logo   MMB